Operatieassistent

De opleiding tot laborant klinische neurofysiologie is een driejarige hbo-opleiding, via de LOI Hogeschool. De opleiding is zo opgezet dat deze te combineren is met een full- of parttimebaan. Als je parttime werkt, moet je wel een dienstverband hebben van minimaal 75%. Je praktijkperiode wordt in dat geval vier in plaats van drie jaar. Tijdens de opleiding start je met een digitaal portfolio en leer je wat het inhoudt om te leren op afstand.

De opleiding

In het tweede leerjaar wordt aandacht besteed aan onder andere onderzoeksvaardigheden, ICT in de gezondheidszorg, Evoked potentials, speciële anatomie en fysiologie, (afwijkend) EEG en EMG. Ook wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van je vaardigheden en aan de praktijkopdrachten. In het derde leerjaar wordt er aandacht besteed aan onder andere: (afwijkend) EEG II, signaalanalyse en ultrageluid. Het jaar wordt afgesloten met een afstudeeropdracht en een -zitting.

Tijdens de opleiding werk je op een afdeling klinische neurofysiologie (KNF). Elk praktijkjaar dien je een praktijkexamen met goed gevolg af te sluiten. Je wordt in de praktijk begeleid door een ervaren collega die als aandachtsgebied praktijkbegeleiding heeft. Hij/zij geeft inhoudelijke feedback en stuurt het leerproces zo nodig bij.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Als je in het bezit bent van minimaal een havo- of vwo-diploma of een mbo-diploma niveau 4;
  • Je hebt affiniteit met de vakken wis-, natuur- en scheikunde.

Solliciteren

Indien er een opleidingsplek beschikbaar is, wordt deze vermeld bij de vacatures.

Ziekenhuislocatie Almelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    ZGT Academie heeft routenummer 6.2

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Plan uw route

Postbus 7600, 7600 SZ Almelo

Ziekenhuislocatie Hengelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer.

    Wij zijn te vinden in kamer 312.

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

Plan uw route

Postbus 546, 7550 AM Hengelo