Operatieassistent

ZGT biedt spoedeisende hulp op locatie Almelo. Als spoedeisende hulp verpleegkundige werk je op de spoedeisende hulp van het ziekenhuis.

Als spoedeisende hulp verpleegkundige verleen je zorg aan patiënten met een acuut zorgprobleem waarbij de diagnose niet bekend is. De zorg vraagt om een multidisciplinaire benadering binnen een team waarbij je als verpleegkundige te maken krijgt met alle specialismen binnen en buiten het ziekenhuis.

De belangrijkste schakel ben jij in de zorg als het gaat om vertrouwen, geruststellen en informeren naar de patiënt en zijn familie. Er ‘zijn’ voor de patiënt en in korte tijd een vertrouwensband opbouwen met patiënt en familie waardoor de behandeling en zorg kwalitatief goed ingezet kan worden is het belangrijkste werk van een SEH verpleegkundige.

Opleiding

De vervolgopleiding tot spoedeisende hulp verpleegkundige duurt vijftien maanden. De cursist werkt gedurende de opleiding op de spoedeisende hulp en volgt het  theoretische deel bij het opleidingsinstituut. ZGT werkt samen met het opleidingsinstituut CIVO.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de vervolgopleiding tot spoedeisende hulp verpleegkundige op de website van CIVO.

 

 

Ziekenhuislocatie Almelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    ZGT Academie heeft routenummer 6.2

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Plan uw route

Postbus 7600, 7600 SZ Almelo

Ziekenhuislocatie Hengelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer.

    Wij zijn te vinden in kamer 312.

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

Plan uw route

Postbus 546, 7550 AM Hengelo