Operatieassistent

Opleiding verpleegkundig specialist/nurse practitioner

De Masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP) is een tweejarige, duale opleiding tot verpleegkundig specialist (ook wel nurse practitioner genoemd). Als verpleegkundig specialist in opleiding ben je betrokken bij de planning en uitvoering van zorg en behandeling van patiënten. En daarnaast ook bij de organisatie en evaluatie van directe patiëntenzorg.

Tijdens je masteropleiding heb je een opleidingsplaats binnen ZGT. Je krijgt daarbij begeleiding van een medisch specialist. Het theoretische deel van de opleiding volg je een dag per week aan de Academie Gezondheidszorg van Saxion in Enschede. Het onderwijs gaat voor een groot deel uit van je eigen werksituatie. Tijdens de studie doe je veel ervaringen op. Je leert op die ervaringen reflecteren. Verder ontwerp je bij een situatie een handelingsstrategie die ook uitgevoerd kan worden.

Voor wie is de opleiding?

Je kunt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice volgen nadat je de opleiding hbo Verpleegkunde (volgens artikel 3 Wet BIG) hebt afgerond. Je kunt ook na een assessment toegelaten worden als je een Inserviceopleiding A of B hebt afgerond. Verder heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring en heb je een arbeidsovereenkomst voor ten minste 32 uur per week.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Masteropleiding Advanced Nursing Practice op de website van Saxion.

 

 

Ziekenhuislocatie Almelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    ZGT Academie heeft routenummer 6.2

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Bekijk op de kaart Plan uw route

Postbus 7600, 7600 SZ Almelo

Ziekenhuislocatie Hengelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer.

    Wij zijn te vinden in kamer 312.

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

Bekijk op de kaart Plan uw route

Postbus 546, 7550 AM Hengelo