Operatieassistent

Overige opleidingen

Voor de medewerkers van ZGT zijn er diverse mogelijkheden om vaardigheden te verbeteren. Dat kan bijvoorbeeld door middel van e-learning via onze website, maar ook in het ZGT-skillslab.

E-learning: verpleegkundig rekenen

Bij e-learning staat het leerproces centraal en ligt het accent op een sterke verbinding tussen werken en leren. De ZGT Academie streeft ernaar om e-leaning gefaseerd in de hele organisatie aan te bieden. Op dit moment bieden we onder andere de module verpleegkundig rekenen aan. Rekenvaardigheid is immers een belangrijke kwaliteit van een verpleegkundige. Daarom staat rekenvaardigheid ook centraal bij verpleegkundigenopleidingen en -instellingen. Lees hier meer over de beroepsvereniging voor Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN). Zij ontwikkelde een e-learningmethode voor verpleegkundig rekenen: de Nationale rekentoets voor verpleegkundigen en verzorgenden.

Skillslab

Het skillslab van ZGT is een speciaal ingerichte ruimte waar medewerkers op een interactieve en praktische manier in Risicovol handelen en Reanimatie vaardigheden (bij)geschoold kunnen worden. Ook externe organisaties kunnen gebruikmaken van het skillslab. Daar zijn wel kosten aan verbonden. AIOS bij ZGT maken gebruik van het skillslab van de Universiteit Twente.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij het secretariaat van de ZGT Academie, 088 70832 49.

Ziekenhuislocatie Almelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    ZGT Academie heeft routenummer 6.2

Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo

Plan uw route

Postbus 7600, 7600 SZ Almelo

Ziekenhuislocatie Hengelo ZGT Academie

  • Opmerkingen

    Een afspraak maken kan via ons telefoonnummer.

    Wij zijn te vinden in kamer 312.

Geerdinksweg 141, 7555 DL Hengelo

Plan uw route

Postbus 546, 7550 AM Hengelo