Naar de pagina index

De Poliklinische Apotheek

ZGT Apotheek Almelo

Logo PKA zonder onderschrift         

untitled

De Poliklinische Apotheek is een onderdeel van de ZGT Apotheek. De poliklinische apotheek is bedoeld voor patiënten van de polikliniek van de ZGT. U kunt aansluitend aan uw ziekenhuisbezoek de medicatie die door de specialist is voorgeschreven, afhalen. Het assortiment van de apotheek is zorgvuldig samengesteld in overleg met diverse specialisten, verpleegkundigen en afdelingen.
Zowel poliklinische bezoekers als patiënten van de dagbehandeling of patiënten die na een opname ontslagen worden, kunnen bij de PKA terecht.

Het is handig een actueel medicatieoverzicht mee te nemen, met daarop alle medicijnen die u gebruikt. Dit kunt u opvragen bij uw eigen openbare apotheek.

Als u vragen heeft over uw medicatie, mogelijkheid tot bezorging of andere aanverwante zaken kunt u contact opnemen met de PKA via telefoonnummer 088 708 39 68. U wordt dan te woord gestaan door een apothekersassistent. Indien u behoefte heeft aan een persoonlijk consult met één van onze apothekers kunt u dit aanvragen via bovengenoemd telefoonnummer.

De Poliklinische Apotheek is gelegen in de rechterzijvleugel van de zorgboulevard op de begane grond van het ziekenhuis in Almelo. Vanuit de hoofdingang gaat u de trap op en vóór de receptie gelijk rechtsaf (zone D). Als u vanuit de kliniek komt direct achter de receptie links.

 

routebeschrijvingX600

Openingstijden

De PKA is geopend van 08.00 – 17.30 uur.

Nationale feestdagen is de poliklinische apotheek gesloten.

Tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten en nationale feestdagen kunnen patiënten terecht bij de dienstapotheek, Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo, 088 708 43 43.

Apothekers

Mei Wu  Tessa Brandsema150X185     

Mei Din Wu                              Tessa Brandsema             

Banner PKA 1 400X600

Onze apothekersassistenten staan graag voor u klaar!