Verpleegkundigen lopen in de gang
Nieuws
Terug naar Actueel

Consulenten Seksuologie Twente stellen zich voor

Nienke ter Braak

Ik ben huisarts in Delden en seksuoloog NVVS i.o. Sinds 2022 heb ik mijn eigen praktijk Seksuologiepraktijk ter Braak in Markelo. Je kunt bij mij voor (bijna) alle seksuologische vragen terecht.
Ik ben de gehele week bereikbaar op: 0547 745 201 of per mail: info@seksuologiepraktijkterbraak.nl

Minke van der Velde

Ik ben Minke van der Velde, arts-seksuoloog NVVS SH. Sinds 2017 heb ik mijn eigen praktijk Seksuologiepraktijk Twente in Enschede. Hiervoor heb ik als ANIOS gewerkt op de afdeling Gynaecologie & Obstetrie van het MST. Tijdens mijn opleiding tot seksuoloog heb ik ook in het ZGT op de afdelingen Gynaecologie en Urologie gewerkt.
Ik behandel (bijna) alle seksuele problemen, zowel bij individuen als stellen.
Op de woensdagavond en vrijdag (overdag) heb ik spreekuur. Op de andere dagen werk ik als jeugdarts bij GGD Twente.
Ik ben bereikbaar voor overleg op vrijdagen tussen 12.30 - 13.30 uur op 06 10 69 56 10. Op andere dagen is het mogelijk om in contact te komen via info@seksuologiepraktijktwente.nl

Gerben Keujer

Ik ben GZ-psycholoog/orthopedagoog en seksuoloog NVVS i.o. bij praktijk Mentaal Losser. Ik werk met jongeren en volwassenen.
Je kunt bij mij terecht voor bijna alle seksuologische vraagstukken die een raakvlak hebben met de psychologie. Aandachtsgebieden: seksualiteit bij ontwikkelingsproblemen als autisme en ADHD, LHBTQI+, seksueel trauma, parafilieën.
Ik ben bereikbaar voor overleg op 06 30 79 89 58, maar het beste is een email op: gerben@mentaallosser.nl

Annemarie van der Steen

Ik ben Annemarie van der Steen en sinds 2014 werkzaam als gynaecoloog in ZGT. Daarnaast ben ik fellow van de European Society of Sexual Medicine. Daarmee kan ik vrouwen en stellen met seksuologische problemen gerelateerd aan gynaecologische ziektebeelden behandelen, zoals lichen sclerosus, post partum of na chirurgie in het kleine bekken. Ook als er problemen zijn na een andere behandeling in het ziekenhuis kunnen vrouwen of stellen bij mij terecht. U kunt hiervoor verwijzen naar de polikliniek gynaecologie ZGT.
Ik ben bereikbaar voor overleg via de poli Gynaecologie ZGT: 088 708 33 60.

Ingrid van Zon - Rabelink

Mijn naam is Ingrid van Zon-Rabelink. Sinds 2002 gynaecoloog in MST en sinds 2015 ook in ZGT. Mijn aandachtsgebied is bekkenbodemzorg, waaronder prolaps, incontinentie en seksuologische problematiek. Ik heb geen NVVS aantekening, ik richt mij vooral op pijn bij vrijen en opwinding stoornissen zowel bij de pre- als postmenopauzale vrouwen. Ook kunnen patiënten met seksuologische klachten tijdens behandeling van lichen sclerosus of na behandeling van kanker zoals mammacarcinoom naar mij worden verwezen.
Ik ben bereikbaar voor overleg via de poli Gynaecologie MST/ZGT: 053 487 23 30 / 088 708 33 60