Verpleegkundigen lopen in de gang
Nieuws
Terug naar Actueel

Huisarts Paul van Buuren (Borne) draagt zijn praktijk over

Na 35 jaar met veel plezier als huisarts in Borne te hebben gewerkt , ga ik per 1 april 2024 met pensioen en zal de praktijk overgenomen worden door huisarts Pieter Visser.

Paul van Buuren

Na 4 jaar op de Antillen gewerkt te hebben en na diverse waarnemingen in o.a. Borne, begon ik in maart 1989 met een nieuw te vestigen praktijk als huisarts in Borne. Begonnen aan de Weerselosestraat, waar we maar kort zaten omdat de praktijk erg snel groeide. Samen met de praktijk van mijn vrouw Janneke Holscher (logopediste) verhuisde de praktijk naar de Dorsmolen en in 2007 verhuisde ik samen met huisartsen Hans Hobert (opgevolgd door Reinier Hiddink) en Dolf Verburg (opgevolgd door Wouter Peeters) naar 't Dijkhuis. De afgelopen 5 jaar heb ik met veel plezier samengewerkt met mijn/onze waarneemster Janneke Alberts en dit jaar kwamen Esmee Ellenbroek en Pieter Visser als waarnemer in de praktijk. Pieter zal de praktijk per 1 april voortzetten. Binnen ZGT heb ik vele collega’s beter leren kennen in het eerste-tweedelijnsoverleg en bestuurlijk overleg waar ik plezierige herinneringen aan overhoud.

Pieter Visser

Met veel plezier neem ik per 1 april de praktijk van Paul van Buuren over. Sinds april 2023 werk ik als huisarts in Twente. Daarvoor werkte ik in Loosdrecht en bij de Schola Medica, het onderwijsinstituut voor Spoedzorg. Na eerder ervaring opgedaan te hebben binnen de urologie en de intensive care geneeskunde, beoefen ik sinds 2017 het mooiste beroep binnen de geneeskunde. Naast de algemene huisartsgeneeskunde, houd ik mij als ‘kaderhuisarts Spoedzorg’ bezig met de acute zorg ketenbreed. Ik hoop van harte dat we elkaar als eerste- en tweedelijn blijven vinden en versterken.
Vanwege de nieuwe baan van mijn vrouw, als cardioloog in het MST, hebben wij als jong gezin besloten vanuit Utrecht stad naar het prachtige Twente te verhuizen. Een langer gekoesterde wens om een praktijk over te nemen kwam hiermee dichterbij. Ik werk graag in Borne en de buitengebieden en heb mijn plaats gevonden in het enthousiaste team van ’t Dijkhuis/Huisartsenpraktijk Borne. Met de andere twee huisartsen in de praktijk, Reinier Hiddink en Wouter Peeters bestaat een goede klik, waardoor ik uitzie naar een prettige samenwerking.
Daarnaast kijk ik uit naar een plezierige samenwerking met alle collegae in en buiten de ziekenhuizen. Ik hoop u allen eens de hand te schudden en elkaar beter te leren kennen.

Paul van Buuren en Pieter Visser