Verpleegkundigen lopen in de gang
Nieuws
Terug naar Actueel

ZGT Helon; toegewijde huidzorg van hoge kwaliteit

 

ZGT Helon is als huid- en laserkliniek al 24 jaar een begrip in de regio. In de beginjaren was de kliniek een pionier op het gebied van ‘cosmedische’ huidproblemen. Momenteel is dat wel anders. De ontwikkelingen binnen het vakgebied gaan snel en momenteel is er een overvloed aan nieuwe behandelingen en apparaten. Ook zijn er veel salons en klinieken bijgekomen.

Hoe waarborgt ZGT Helon de veiligheid van uw patiënten?

  • Wij werken enkel met gediplomeerde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeuten. De titel ‘Huidtherapeut’ is beschermd (Wet BIG, artikel 34). En staat garant voor kwaliteit en veiligheid. U heeft dus zekerheid over de vereiste kwalificaties van onze behandelaars.
  • Alle apparatuur voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen van ZGT.
  • Als onderdeel van de Qualicor Europe accreditatie maken wij gebruik van een gecertificeerd Veiligheidsmanagement systeem waarin alles rondom patiëntveiligheid en kwaliteit zorgvuldig wordt geborgd.
  • Wij maken deel uit van een expert team binnen ZGT dat de QMT methode hanteert. Dit is een verbetertraject gericht op de kwaliteit en veiligheid van medische apparaten. Hierbij worden strenge eisen gesteld aan de bekwaamheid van het personeel, dat periodiek wordt getoetst.
  • Onze vaatlaserbehandeling met de Vbeam Pulsed Dye laser is uniek in de regio en wordt slechts op enkele locaties in Nederland aangeboden. Deze uiterst veilige laser is wereldwijd de gouden standaard voor de behandeling van vaatafwijkingen in de huid. Zoals onder andere wijnvlekken, maar bijvoorbeeld ook voor verruca vulgaris.
  • Wij werken enkel met lasers van betrouwbare leveranciers met jarenlange ervaring. De veiligheid en effectiviteit zijn altijd gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek.

ZGT Helon streeft ernaar om mensen altijd de best mogelijke en meest veilige behandeling te bieden.

Doorverwijzen via ZorgDomein

Heeft u patiënten met huidproblemen die u graag wil doorverwijzen? Dit kunt u doen via ZorgDomein. U kunt ons uitgebreide zorgaanbod vinden onder: Paramedische zorg->Huidtherapie-> Helon Huid- en Laserkliniek oost Nederland Zorgboulevard ZGT locaties Almelo en Hengelo. Heeft u vragen over de indicaties die wij kunnen behandelen of onze behandelmethodes? Op onze website www.helon.nl of via info@helon.nl beantwoorden wij graag uw vragen.

HELON Huid- en Laserkliniek oost Nederland