Verpleegkundigen lopen in de gang
Nieuws
Terug naar Actueel

ZGT Wetenschapsdag op woensdag 4 oktober in Almelo – schrijf je nu in!

Laat je inspireren door verschillende voordrachten tijdens de 13de editie van de ZGT Wetenschapsdag op woensdag 4 oktober in Almelo!

Het programma start op de ZGT Academie om 11.30 uur (inspiratielunch) en zal officieel geopend worden om 12.35 uur in de Twentezaal, waarna diverse sprekers over hun onderzoek zullen presenteren. Rond 17.30 uur staat een hapje en drankje klaar en sluiten we de dag op een ontspannen en gezellige manier af. We kijken ernaar uit om jou erbij te hebben!

Voorproefje van het programma:

  • Inspiratielunch

    Stap in een wereld van innovatie tijdens een bruisende inspiratielunch, waarmee de ZGT Wetenschapsdag zal worden afgetrapt! Ontdek diverse belevingsruimtes, zoals een meeslepende VR-bril demoruimte, de innovatieve ZGT Innotheek, de wonderen van 3D-printing en een uitdagende escape room.

  • ZGT Wetenschapsfonds & PIHC

    Dit jaar wordt er een speciale sessie gewijd aan een aantal projecten van het ZGT Wetenschapsfonds en het PIHC Innovatiefonds. Deze fondsen hebben belangrijke bijdragen geleverd aan wetenschappelijk onderzoek en innovatie binnen ZGT.

  • Het belang van het verbinden van patiëntenzorg, wetenschap, innovatie en patiënt participatie in het Centrum voor Geriatrische Traumatologie

Nieuwsgierig naar het volledige programma? Bekijk het programma hier.

Aanmelden

Aanmelden voor de ZGT Wetenschapsdag is verplicht en kan via zgt.nl. Vermeld bij de inschrijving je BIG-nummer als je in aanmerking wilt komen voor accreditatiepunten.

Tot woensdag 4 oktober!