Voorzieningen in ZGT

In ZGT zijn een groot aantal voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In onderstaande tabel ziet u een beknopt overzicht van de aanwezige voorzieningen in Almelo en in Hengelo.

  In Almelo In Hengelo

ZGT connect

ZGT Connect is het mediasysteem bij uw bed. Met ZGT Connect kunt u telefoneren, radio luisteren, televisie en informatiepagina’s bekijken en internetten. Radio luisteren en het bekijken van de informatiepagina’s is gratis. Voor de overige diensten moet u betalen. Hiervoor kunt u zich tijdens uw opname aanmelden. Bij betaalde pakketten moet u uw bankrekeningnummer invoeren. Het bedrag dat u moet betalen voor de dienst(en) die u afneemt, wordt dan automatisch van uw bankrekening afgeschreven. Bel voor meer informatie over ZGT Connect naar 088 708 59 92.

Ja Ja

Ziekenhuisomroep

De Hengelose Omroepstichting (HEOS) verzorgt onder meer een programma waarin u groeten kunt overbrengen en verzoekplaten kunt aanvragen. Kijk voor meer informatie op de website van HEOS.

Nee Ja

Schoonheidsspecialist

Tegen betaling kunt u gebruik maken van een schoonheidsspecialiste. Meer informatie vindt u in de informatiemap op uw kamer.

Ja Nee

Manicure

Tegen betaling kunt u gebruik maken van een manicure. Meer informatie vindt u in de informatiemap op uw kamer.

Ja Nee

Pedicure

Tegen betaling kunt u gebruik maken van een pedicure. Meer informatie vindt u in de informatiemap op uw kamer. U kunt een afspraak maken via uw verpleegkundige.

Ja Ja

Kapsalon

In de centrale hal van het ziekenhuis vindt u kapsalon 'Carole Hairfashion'

Openingstijden:

  • Maandag: 9.00-13.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-12.30u en 13.00-17.00 uur

Ook bezoekers zijn welkom. Maak wel van tevoren een afspraak via telefoonnummer 088 708 56 99.

Nee Ja

Wasgoed

U kunt tegen betaling uw kleding door het ziekenhuis laten wassen. Richtprijzen (onder voorbehoud):

  • Ondergoed (pyjama, hemd, ondergoed): €4,54 per trommel (wassen/drogen)
  • Bovenkleding (pantalon, jurk, overhemd) €2,27 per stuk (wassen/drogen/vouwen)

Het laten verzorgen van de was door ZGT is voor eigen risico.

Ja Nee

Wifi

In ZGT kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

Ja Ja

Zorgboulevard

De Zorgboulevard van ZGT is een bijzonder winkelcentrum. U vindt er allerlei praktische winkels zoals een cadeaushop, supermarkt, bloemenzaak en lingeriewinkel. Maar er zijn vooral veel zaken die een relatie hebben met zorg. Denk bijvoorbeeld aan een opticien, een gehoorwinkel, een thuiszorgwinkel en nog veel meer. Meer informatie over de Zorgboulevard:

Ja Ja

Restaurant

Ja Ja

Roken

Roken is verboden in de gebouwen van ZGT.

Ook de de e-sigaret is niet welkom in ons ziekenhuis.

Ja Ja

Voed- en kolfruimte

Op de begane grond van beide ziekenhuislocatie vindt u een afsluitbare, rustige voed- en kolfruimte. Hier kunt u zich terugtrekken voor kolven, het voeden van uw kind of het verschonen van een luier. Het gebruikmaken van de voed- en kolfruimte is niet verplicht. U bent vrij om te voeden waar u wilt.

Ja Ja

 

Voed- en kolfruimte

Meer informatie over voorzieningen

Wilt u meer informatie over uw verpleegafdeling of over de voorzieningen in het ziekenhuis? Kijk dan in de informatiemap op uw kamer. Heeft u na het lezen van de informatiemap nog vragen? Stel ze gerust aan het verplegend personeel.