Verpleegkundigen lopen in de gang
Klinisch laboratorium

Klinisch laboratorium

Unilabs (voorheen Medlon) verzorgt uw bloedonderzoek in ZGT

Medlon + SHO = Unilabs in Twente


De diagnostische centra Medlon en SHO gaan vanaf 1 juli 2022 samen verder onder de naam Unilabs Nederland, de internationale groep waar beide organisaties deel van uitmaken. De dienstverlening aan de aanvragers zoals (huis)artsen, zorginstellingen, verloskundigen in de regio blijft onveranderd. U als patiënt houdt uw vertrouwde contactpersonen en vakspecialisten. Ook het fijnmazige netwerk van bloedafnamelocaties blijft behouden, alleen de naam en het beeldmerk op de gevel veranderen. Vanaf juli worden de opnamelocaties voorzien van het Unilabs-logo. Op de kleding van de afnamemedewerkers prijkt voortaan het nieuwe beeldmerk. De medewerkers zijn echter precies hetzelfde en helpen u graag verder. Om te zorgen dat u goed geholpen wordt, wordt een gezamenlijk afsprakensysteem ingevoerd. Dit is vanuit de bestaande websites
www.medlon.nl en www.sho.nl bereikbaar. In het afsprakensysteem kiest u vervolgens de dichtstbijzijnde locatie en een datum en tijd.

Er is sprake van een intensieve samenwerking tussen de specialisten uit beide ziekenhuizen en de Trombosedienst.

Voor u verandert er in feite niets: u ziet nog steeds dezelfde gezichten maar kunt wel op alle locaties in Twente terecht! Meer informatie over het laboratorium kunt u vinden op de website van Unilabs.

Snel naar informatie voor

Behandelingen