Medewerkers van ZGT

Gezondheidszorgpsycholoog K&J/orthopedagoog generalist (24-28 uur)

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor ZGT zijn wij op zoek naar 

Gezondheidszorgpsycholoog K&J/orthopedagoog generalist 

Wat ga je doen? 
Als psycholoog binnen het ziekenhuis lever je een essentiële bijdrage aan de zorg voor patiënten die door de medisch specialisten worden doorverwezen omdat er een verband wordt vermoed tussen lichamelijke en psychische klachten. Binnen multidisciplinaire projecten ben jij dé expert binnen jouw vakgebied. Als gz psycholoog binnen de medische psychologie ligt het accent veel meer op inhoud en overstijgende projecten in tegenstelling tot de regierol en administratieve belasting binnen de reguliere ggz. De projecten en patiënten zijn zeer divers en de behandeltrajecten over het algemeen relatief kort. Dit maakt het werk voor jou als gezondheidszorgpsycholoog binnen ZGT zeer divers en constant uitdagend.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar
Een enthousiaste en bevlogen collega. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt ruime ervaring met diagnostiek en behandeling in verschillende behandelvormen.
De diversiteit van de doelgroepen vraagt om te kunnen denken buiten de kaders.
Ervaring met medische problematiek zou geweldig zijn, maar is geen must, wij kunnen jou hier alles over leren.
Je vindt het leuk om samen te werken met verwijzers, psychologisch medewerkers, medisch pedagogisch zorgverleners en paramedische behandelaren. Je bezit een sterk communicerend vermogen en pakt zo nodig een coördinerende, aansturende rol op. Je bent verbindend ingesteld en je bent in staat om contacten met externe instanties op te bouwen en te onderhouden ten behoeve van samenwerking en doorverwijzing. Je bent verbonden / wilt je verbinden aan de regio.

Het team van de afdeling medische psychologie bestaat uit ongeveer 30 collega’s: klinisch psychologen, gezondheidszorgpsychologen, klinisch neuropsychologen, master psycholoog, psychologisch medewerkers en secretaresses. Ook zijn er verschillende opleidingsplaatsen.

Wat breng je mee?
Je bent ingeschreven in het register gezondheidszorgpsycholoog (art.3 wet BIG). Ervaring binnen de ziekenhuiszorg is een pré. Affiniteit met de ziekenhuiszorg is een vereiste. Als professional kun je zowel goed zelfstandig werken als samenwerken met anderen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Systeemtherapeutische kennis en ervaring is een pré. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal uren gaat in goed overleg.
Jouw salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.850,= (65-0) en maximaal € 5.801,= (65-16) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Je bent via de vakgroep Medische Psychologie verbonden met CMS (Coöperatie Medisch Specialisten ZGT).
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT-toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. De CAO-Ziekenhuizen is hierop van toepassing. 

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 20 februari 2023.

In verband met onze aanstaande overgang naar ons nieuwe HR-systeem AFAS is het gedurende deze overgangsperiode tijdelijk niet mogelijk om via deze webpagina te solliciteren. Wij willen je vriendelijk verzoeken om vanaf 2 januari a.s. gebruik te maken van onze vernieuwde sollicitatiepagina op www.werkenbijzgt.nl. Wij kijken uit naar jouw interesse en excuseren ons bij voorbaat voor het eventuele ongemak dat deze overgang met zich mee kan brengen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.