Verpleegkundigen lopen in de gang

Hairmasters Finkers

Hairmasters Finkers is een specialist op het gebied van haarwerken. Wij zorgen voor aanvullend haar, hebben alle soorten haarwerken en werken met de modernste technieken.

U kunt bij ons terecht als u haaruitval of haarproblemen heeft, of dit nu van tijdelijke of langere duur is. In het geval van haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie of bestraling is snel handelen noodzakelijk.

Heeft u een of meerdere leuke modellen op het oog, dan kan er samen met u een keuze worden gemaakt. Het haarwerk dat u heeft uitgekozen blijft bij ons in reservering. Vervolgens wordt het haarwerk aangemeten en aangepast. Het prettige hiervan is dat, op het moment dat u het nodig heeft, het juiste haarwerk voorhanden is en u hierover geen overhaaste beslissingen hoeft  te nemen in een vaak toch al moeilijke en hectische tijd.

Er vindt altijd eerst een uitgebreid kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met uw zorgverzekering.

Met name onze betrokkenheid bij u, met uw specifieke wensen, maakt dat wij door een grote klantenkring worden bezocht. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste aandacht krijgt. We hebben oog voor uw haarproblemen en dragen bij aan de oplossingen.

Foto winkel Hairmasters Finkers Zorgboulevard Hengelo

Hairmasters Finkers is aangesloten bij- en wordt jaarlijks getoetst door de Stichting Erkenningsregelingen Medische Hulpmiddelen (SEMH), een onafhankelijk en zelfstandig instituut dat kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelen.

Meer informatie vindt u op onze website.

Voor het maken van een afspraak belt u met 074 250 10 49 (toets optie 1).

Openingstijden 

  • Maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur.