Verpleegkundigen lopen in de gang

ZGT Helon, Huid- en Laserkliniek Oost Nederland

ZGT Helon Huid- en Laserkliniek

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij dagelijks mensen met zowel medische als cosmetische huidproblemen voor behandelingen, advies en begeleiding. “Zorg voor uw huid”, dat is het motto en dat is wat wij doen. Ons team van gespecialiseerde huidtherapeuten zorgt voor uw huid en helpt u ook om voor uw eigen huid te zorgen. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht.

Wat heeft ZGT Helon u te bieden?

Iedere behandeling begint met een intake. Tijdens dit gesprek worden uw klacht en verwachtingen helder in kaart gebracht en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. Daarnaast worden de resultaten en kosten besproken en krijgt u alle informatie m.b.t. voor- en nazorg en eventuele producten om de behandeling te ondersteunen.

Foto behandelkamer Helon Zorgboulevard Hengelo

De huidtherapeuten van Helon kunnen hulp bieden bij o.a. acne, couperose, rosacea, beenvaatjes, wijnvlekken, schimmelnagels, pigmentvlekken, littekens, striae, huidveroudering en overbeharing. Ook kan het plaatsen van permanente make-up of een medische tatoeage wenselijk zijn (zoals wenkbrauwen bij alopecia of een tepelhof na een borstreconstructie) of juist het verwijderen van een tatoeage. Voor forsere huidveroudering biedt de dermatoloog van Helon behandelingen met injectables als botuline-toxine en fillers.

Kwaliteit

ZGT Helon is een zelfstandige kliniek binnen de muren van ZGT. Hierdoor kunnen wij u een kwaliteit en veiligheid bieden die uniek is in de omgeving. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen, veiligheidsnormen en werken alleen met hoogwaardige lasers en apparatuur. Wij zijn de eerste huidkliniek van Nederland die voldoet aan de accreditatievoorwaarden van Qualicor Europe. Daarnaast lopen we landelijk voorop als het gaat om kwaliteit en veiligheid van onze laserapparatuur. ZGT Helon maakt namelijk onderdeel uit van een expertteam dat werkt volgens de QMT methode (Quality for Medical Technology) met als doel om de veiligheid voor patiënten en medewerkers te bewaren en borgen. Alle behandelingen bij Helon worden uitgevoerd door, en onder medische supervisie van, dermatologen en huidtherapeuten van ZGT. Onze huidtherapeuten zijn HBO opgeleid, vallen onder de kwaliteitsweg BIG, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Vergoeding en kosten

Tijdens het intakegesprek wordt informatie gegeven over het aantal behandelingen en de bijbehorende kosten. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden huidtherapeutische behandelingen uit het aanvullende pakket. Let u wel op dat sommige verzekeraars een verwijzing van een huisarts of specialist eisen om voor eventuele vergoeding in aanmerking te komen. Het beste kunt u zelf bij uw verzekeraar informeren of uw behandeling voor vergoeding in aanmerking komt en welke voorwaarden er gesteld worden.

Waar vindt u ons?

Onze hoofdvestiging vindt u in de zorgboulevard van ZGT ziekenhuislocatie Hengelo. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij ook een vestiging in de zorgboulevard van ZGT ziekenhuislocatie Almelo. De meeste behandelingen zijn ook mogelijk in de avonduren. Een compleet overzicht van de behandelmogelijkheden, adressen, openingstijden en routebeschrijvingen kunt u vinden op onze website.

  • Zorgboulevard ZGT Hengelo: Geerdinksweg 139-53, 7555 DL Hengelo
  • Zorgboulevard ZGT Almelo: Zilvermeeuw 1, 7609 PP Almelo
  • T: 088 708 49 90
  • info@helon.nl
  • www.helon.nl