Verpleegkundigen lopen in de gang

Zoresto is het restaurant in de Zorgboulevard van ZGT in Almelo. U kunt bij ons terecht voor een kop koffie, thee en frisdranken. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment verse producten, zoals sappen, belegde broodjes , gebak en vers afgebakken patisserie. Het restaurant is toegankelijk voor iedereen. Dus ook bezoekers met rolstoelen, scootmobiels en patiënten in ziekenhuisbedden zijn welkom!

Daarnaast hebben wij een speelhoek voor kinderen en een internetcafé met gratis internet. Heeft u niet zo veel tijd om in ons restaurant te kunnen genieten, dan bieden onze enthousiaste medewerkers u graag uw bestelling 2go aan. U kunt het dan gewoon meenemen naar huis of de afdeling/polikliniek.

Heeft u juist de behoefte om met uw familie/vrienden samen te zijn, maar bent u niet in de gelegenheid het ziekenhuis te verlaten? Zoresto biedt de mogelijkheid een plek te reserveren in ons restaurant. Een leuke tip is onze Chef’s table (voor ongeveer 12 personen). Heel graag maken wij uw dag een klein stukje beter met het aanbieden van onze service en onze glimlach.

Restaurant Zoresto Almelo 

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 708 32 01

Openingstijden Zoresto

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 19.30 uur 
  • Zaterdag &  zondag van 12.30 - 19.30 uur
  • Op feestdagen van 12.30 - 18.30 uur
  • De keuken sluit alle dagen om 17.00 uur