Verpleegkundigen lopen in de gang

Buurtzorg Nederland

Verzorging en verpleging van Buurtzorg maakt zelfstandig wonen bij ziekte of ouderdom mogelijk. Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewend was iedere dag te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met hoogopgeleide medewerkers. Wij stellen u en uw omgeving centraal. In overleg met u en uw omgeving bieden zij u de verzorging die u nodig heeft, maar ook houden zij rekening met veranderingen in de toekomst. In de meeste gevallen is dat verzorging en verpleging aan huis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met wassen, het klaarzetten en geven van medicijnen en met aan- en uitkleden. Ook verricht zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis) arts of specialist.

Meer informatie vindt u op Buurtzorg Nederland

Wij werken veel in de wijk. Hierdoor zijn we niet altijd aanwezig op kantoor. Voor meer informatie kunt u bellen met het Buurtzorg hoofdkantoor: 0900 690 69 06. Voor een afspraak met het Team Hengelo Zuidwest kunt u bellen naar 06 83 17 45 43 (tussen 8.00 en 23.00 uur) of stuur een mail naar hengelozuid@buurtzorgnederland.com

Openingstijden Buurtzorg Nederland - Team Hengelo Zuidwest

  • Maandag tot en met vrijdag van 11.00 - 12.00 uur