Buurtzorg Nederland

Verzorging en verpleging van Buurtzorg maakt zelfstandig wonen bij ziekte of ouderdom mogelijk. Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewend was iedere dag te doen gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.

Buurtzorg Nederland

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie met hoogopgeleide medewerkers. Wij stellen u en uw omgeving centraal. In overleg met u en uw omgeving bieden zij u de verzorging die u nodig heeft, maar ook houden zij rekening met veranderingen in de toekomst. In de meeste gevallen is dat verzorging en verpleging aan huis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met wassen, het klaarzetten en geven van medicijnen en met aan- en uitkleden. Ook verricht zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis) arts of specialist.

Meer informatie vindt u op Buurtzorg Nederland

Wij werken veel in de wijk. Hierdoor zijn we niet altijd aanwezig op kantoor. Voor meer informatie kunt u bellen met het Buurtzorg hoofdkantoor: 0900 690 69 06. Voor een afspraak met het Team Hengelo Zuidwest kunt u bellen naar 06 83 17 45 43 (tussen 8.00 en 23.00 uur) of stuur een mail naar hengelozuid@buurtzorgnederland.com

Openingstijden Buurtzorg Nederland - Team Hengelo Zuidwest

  • Maandag tot en met vrijdag van 11.00 - 12.00 uur