Verpleegkundigen lopen in de gang

Forum

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt hiervoor terecht op het forum. Ook kunt u contact opnemen met de polikliniek urologie: 088 708 33 90

Meer dan 3500 mannen gingen u voor

Zij stelden vragen over bijvoorbeeld:

  • Pijn in hun prostaat of bekkengebied;
  • Ongerustheid over de kans op prostaatkanker;
  • Plasklachten;
  • Hun PSA waarde;
  • Twijfels over de door hun arts voorgestelde behandeling;
  • Second opinion;
  • De mogelijkheden voor het maken van een MRI.

ZGT ziekenhuislocatie Almelo

Locatie Almelo van Ziekenhuisgroep Twente vindt u aan de Zilvermeeuw 1 in Almelo. In deze locatie vindt u de polikliniek urologie via route 1.5.

Op deze locatie kunt u voor al uw vragen over prostaat gerelateerde klachten terecht bij de urologen van De Prostaatkliniek. Ook is het mogelijk om met uw uroloog de mogelijkheden van een onafhankelijk behandeladvies te bespreken.

Het telefoonnummer van de polikliniek urologie is: 088 708 33 90

ZGT ziekenhuislocatie Hengelo

Locatie Hengelo van Ziekenhuisgroep Twente vindt u aan de Geerdinksweg 141 in Hengelo. De polikliniek urologie vindt u door vanaf de hoofdingang route 0.5 te volgen. Op deze locatie kunt u voor al uw vragen over prostaatgerelateerde klachten terecht bij de urologen van De Prostaatkliniek. Ook is het mogelijk om met uw uroloog de mogelijkheden van een onafhankelijk behandeladvies te bespreken.

Het telefoonnummer van de polikliniek urologie is: 088 708 33 90

Samenwerkingspartners

Prostate MR Center of Excellence

Wij werken samen met het Prostate MR Center of Excellence, dat onderdeel is van de afdeling radiologie van het Radboudumc in Nijmegen. U vindt het Prostate MR Center of Excellence aan het Geert Grooteplein 10, ingang Centraal, 6525 GA in Nijmegen, via route 780.