Verpleegkundigen lopen in de gang

Ervaren, snel, efficiënt en goed

Wij bieden u de best mogelijke zorg op het gebied van prostaat. Ervaren, snel, efficiënt en goed. Wij vinden dat u recht heeft op de best denkbare behandeling voor uw klacht of ziekte. Een behandeling die ervoor zorgt dat uw klachten verdwijnen of zo klein mogelijk zijn. Onnodige bijwerkingen zoals incontinentie en problemen met seksualiteit willen wij voorkomen.

 

Die zorg en bijbehorend resultaat kunnen wij verlenen door te werken met een multidisciplinair team van ervaren medisch specialisten, ondersteund door een patiëntassistent.

Zes beloftes van De Prostaatkliniek

  • U ontvangt uitgebreide voorlichting en informatie over de verschillende behandelmethoden die er zijn. Met duidelijk alle voor- en nadelen, zoals de bijwerkingen die kunnen optreden.
  • U kunt rekenen op een snelle en goede diagnose op basis van een MRI en specialisten en er is altijd mogelijkheid voor een second opinion.
  • Het team besluit gezamenlijk welke behandeling wij u adviseren. Alle behandelingen zijn dan afgewogen op voor- en nadelen en resultaat.
  • De behandeling bespreken we grondig met u. Ook bespreken we wie uw behandelaars zijn en wat hun specifieke deskundigheid is en hun ervaring.
  • De behandeling wordt uitgevoerd door het teamlid dat het beste aansluit bij uw situatie qua kennis en ervaring.
  • Het team dat u behandelt draagt zorg voor de controle in de nazorgfase.

'De Prostaatkliniek is door ons opgericht omdat de zorg voor mensen met prostaatklachten (nog) beter kan. Wij willen voor die mensen het meest optimale resultaat behalen. En, als wij dat niet kunnen dan kan het nergens anders wel. Wij willen dat de patiënt absoluut zeker weet dat er alles aan wordt gedaan om hem zo goed mogelijk te behandelen. Zorg zoals je die als arts voor je eigen familieleden ook zou willen.'