Apothekersassistent met beperkte bevoegdheden

Wil jij werken in een topklinisch ziekenhuis? Zoek jij uitdaging in je werk en wil jij je graag blijvend ontwikkelen als zorgprofessional? Dan is ZGT de werkgever voor jou! 

Voor de ZGT apotheek zijn wij op zoek naar een

Apothekersassistent met beperkte bevoegdheden 

Wat ga je doen 
Je komt te werken in het verpleeghuisteam. De ZGT apotheek verzorgt, naast de medicatievoorziening voor ZGT-patiënten, ook de medicatievoorziening voor circa 1800 verpleeghuisbedden, verspreid over heel Twente. Dit gebeurt vanaf de ziekenhuislocatie Hengelo en dat zal dan ook jouw werkplek zijn. Het team waarmee je werkt bestaat uit 17 apothekersassistenten.
Binnen het verpleeghuisteam van de ZGT apotheek verricht je de volgende werkzaamheden:

  • receptverwerking;
  • medicatiebewaking;
  • controle van de medicijnkamers in de verpleeghuizen;
  • logistieke taken;
  • opiatencontrole;
  • medicijnrollen controleren en klaarzetten voor uitgifte.

Wat breng je mee
Als apothekersassistent met beperkte bevoegdheden, beschik je over het MBO-diploma apothekersassistent, bij voorkeur aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je bent discreet en beschikt over een flexibele en collegiale werkhouding en goede sociale vaardigheden. Je kunt omgaan met verschillende computerprogramma’s.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd, voor de duur van één jaar. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 22,5 uur (62,50%) per week.
Jouw salaris is ingeschaald in FWG 40 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.044,= (40-0) en maximaal € 3.025,= (40-11) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De werktijden in het verpleeghuisteam zijn van 08.00 tot 17.30 uur, van maandag tot en met vrijdag. Dit betekent dat je 9-urige werkdagen zult werken.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.

Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, Qualicor Europe-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie
Wij hebben deze vacature geplaatst op 11 oktober 2021. Stuur je sollicitatie vóór 23 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 27 oktober 2021.

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.