Algemeen verpleegkundigen voor de IC opleiding

Ben jij toe aan een volgende stap als zorgprofessional? Wil je graag werken op een dynamische afdeling met hoog complexe patiëntenzorg? Dan is dit de vacature voor jou!

Voor onze intensive care zijn wij op zoek naar

Algemeen verpleegkundigen voor de IC opleiding 

Wat ga je doen 
Als verpleegkundige in opleiding tot IC-verpleegkundige kom je te werken op een dynamische afdeling waar hoog complexe patiëntenzorg wordt verleend. Wij hebben 12 bedden op onze IC, die tijdens de covid periode werd verhoogd tot 16 bedden. De opleiding die je gaat volgen duurt 18 maanden en is modulair opgebouwd. Eerst heb je een inwerkperiode die wordt afgestemd afhankelijk van jouw werkervaring en vooropleiding. De opleiding zal starten in maart 2022. We kennen een goed leerklimaat op onze IC, je kunt op alle collega’s terugvallen en je bent gedurende en na de opleiding gekoppeld aan twee vaste begeleiders.
In de komende jaren zal worden gewerkt aan een duurzame verbetering van het opleidingsaanbod voor gespecialiseerde verpleegkundigen in Nederland. Een nieuw, flexibel en modulair opleidingsaanbod is in ontwikkeling. Dit moet beter aansluiten bij de behoeften in de zorgsector en de ontwikkeling van een breed inzetbare verpleegkundige acute zorg.
ZGT zal participeren in deze ontwikkeling, dit betekent dat gespecialiseerde verpleegkundigen in de toekomst binnen de acute zorg modulair worden opgeleid en breder inzetbaar zullen zijn. ZGT vraagt dan ook van verpleegkundigen de bereidheid om hierin te participeren.

Wat breng je mee
Je bent in het bezit van een Hbo-V diploma, hebt een Hbo werk- en denkniveau en je hebt minimaal een jaar werkervaring als algemeen verpleegkundige op een verpleegafdeling. Je kunt goed in teamverband werken. Je kunt omgaan met, bij de afdeling horende, complexe verpleegsituaties. Je bent stressbestendig en bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Het begeleiden van patiënt en familie vind je belangrijk.
Je bent enthousiast, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je hebt goede contactuele eigenschappen en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Vanzelfsprekend zijn je sociale vaardigheden meer dan goed ontwikkeld en kan je jezelf goed mondeling uitdrukken. Zowel als het gaat om contact met de patiënten als het werken in teamverband. Je werkstijl kenmerkt zich door zelfstandigheid, ordelijkheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en plezier. Een positieve instelling en respect voor de patiënt staan voorop. Je bent assertief en in staat om op een goede manier feedback te ontvangen en te geven.

Wij bieden jou
De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Als je al een overeenkomst hebt voor onbepaalde tijd bij ZGT, dan blijft deze gehandhaafd. Je wordt geplaatst op de IC voor de duur van de opleiding. Na beëindiging van de opleiding volgt er plaatsing op basis van ruimte in de personeelsformatie. Het aantal uren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) gemiddeld per week.
Jouw salaris is in de voorwerkperiode ingedeeld in FWG 45. Tijdens de opleiding wordt het salaris ingeschaald in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.526,= (50-0) en maximaal € 3.774,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Na afronding van de opleiding en plaatsing op de IC wordt jouw salaris ingeschaald in FWG 55.
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.
Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overleggen.
De terugbetalingsregeling is conform de regeling studiekosten van toepassing.
We zouden het op prijs stellen als je een dag wilt meelopen op de IC, dit als onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 
Aangenaam!
Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Overige informatie

Wij hebben deze vacature geplaatst op 21 september 2021. Stuur je sollicitatie vóór 21 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 01 november 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solliciteer

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement. Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.